Actuele en gerealiseerde projecten

INSPIRATIE VOOR UW EIGEN PROJECT

Hieronder vindt u een selectie van actuele (transformatie)projecten en projecten die wij eerder hebben uitgevoerd. Het betreft veelal de realisatie van appartementen in monumentale of andere bijzondere panden in dorpscentra in de regio Breda en West-Brabant. 

Projecten

Overzicht

Totale renovatie tot sfeervol familiehuis

Villa Berkenheuvel in Dongen

Deze Rijksmonumentale fabrikantenvilla (600 m2 woonoppervlak) is door ons op risico aangekocht. Het pand – dat tientallen jaren niet of nauwelijks was onderhouden – is door ons geheel gerenoveerd en van boven naar beneden opnieuw afgewerkt met luxe materialen. 

Vier appartementen op een historische locatie nabij het station

Directeurswoning in Roosendaal

Dit gemeentelijk monument met een oppervlakte van circa 350 m2 is door ons als ontwikkeling aangekocht. In deze karakteristieke souterrainwoning met bijzondere voorgevel worden vier appartementen met een woonoppervlak tussen 60 en 90 m2 gerealiseerd. Uiteraard worden originele elementen zoals paneeldeuren en stucplafonds in ere hersteld.

Combinatie van renovatie en uitbreiding met nieuwbouw

Fabrikantenvilla in Tilburg

Voor dit gemeentelijk monument – in 1857 gebouwd voor een fabrikant van wollen stoffen – hebben wij een uitgebreide haalbaarheidsstudie verricht naar herontwikkeling tot vijf appartementen, gecombineerd met nieuwbouw van enkele appartementen op het naastgelegen terrein.

Heeft u vragen of wilt u
een afspraak inplannen?

Wij zijn bereikbaar voor u

Neem vrijblijvend contact met ons op en kom in contact
met één van onze medewerkers.