Ontwerpen

Alles begint met een plan

Wilt u meer ruimte? Heeft u het gevoel dat uw woning niet optimaal ingedeeld is of dat u niet op de beste manier gebruik maakt van de ruimte die er is? Onze architecten zetten hun creativiteit graag voor u in om uw monumentale woning helemaal te laten aansluiten bij uw manier van wonen en leven!

Onze architecten en vaklieden hebben ruime ervaring met het optimaal indelen van Rijksmonumenten en andere monumentale woningen en gebouwen. Samen met u maken zij op basis van uw wensen een schetsontwerp van de gewenste indeling en afwerking, inclusief een indicatie van de verbouwingskosten. Dit ontwerp bespreken we met u. Zodra dit naar wens is, kan het ontwerp voor het monument worden uitgewerkt zodanig dat op basis hiervan de verbouwingswerkzaamheden kunnen worden uitgevoerd.

Kiest u ons om de verbouwingswerkzaamheden aan uw monument uit te voeren, dan bieden wij u interessante kortingen op het ontwerp- en tekenwerk. Ook heeft u in dat geval niet het risico van communicatieproblemen of conflicten tussen architect en aannemer. Er is slechts een partij verantwoordelijk voor het gehele proces. Neem vandaag nog contact op om uw ontwerpuitdaging te bespreken!