Renoveren

Van oud naar (bijna) nieuw

Wilt u uw monument volledig renoveren? Onze specialisatie is het compleet moderniseren en qua installaties opnieuw opbouwen van monumentale panden, zonder afbreuk te doen aan de monumentale waarden. Onze gespecialiseerde bouwteams en vaklieden staan voor uw klaar. Bel ons voor een scherpe offerte! 

Voor ieder project werken wij met een op maat samengesteld bouwteam met daarin alle benodigde disciplines en specialisten. Uiteraard werken onze mensen netjes met respect voor uw monument, uw inrichting en uw persoonlijke spullen. Tijdens het werk zorgen wij voor zo min mogelijk overlast, ook als uw monument tijdens de verbouwing (deels) bewoond is. Als de verbouwing van uw monument afgerond is, maken wij alles schoon, plaatsen wij eventueel meubilair terug en leveren alle ruimten gebruiksklaar op. Tijdens de verbouwing heeft u één aanspreekpunt waar u met al uw opmerkingen terecht kunt. Wij leveren uitsluitend kwaliteitswerk en zien het project pas als afgerond als u helemaal tevreden bent! Door onze flexibiliteit zijn onze bouwteams snel inzetbaar. U hoeft dus geen maanden te wachten voordat de verbouwing kan beginnen. Bel ons nu en wij bekijken hoe en hoe snel we u het beste kunnen helpen!

Renovatie in 7 stappen

PLANNING IS VAN GROOT BELANG

Lumado werkt in duidelijke stappen. Zo weten de bouwers, maar ook u en de gemeente tijdig waar ze aan toe zijn en waar vergunningen nodig zijn.
 • 1

  ORIENTATIE EN VOORONDERZOEK

 • 2

  ARCHITECT OF ADVISEUR

 • 3

  VERGUNNINGSCHECK EN VOOROVERLEG

 • 4

  FINANCIELE MOGELIJKHEDEN

 • 5

  PLANVORMING

 • 6

  OMGEVINGS VERGUNNING

 • 7

  START RENOVATIE

Heeft u vragen of wilt u
een afspraak inplannen?

Wij zijn bereikbaar voor u

Neem vrijblijvend contact met ons op en kom in contact
met één van onze medewerkers.