Verbouwen

Meer ruimte - optimaal gebruik

Wilt u uw monument verbouwen, de indeling aanpassen, oppervlakte toevoegen of authentieke elementen laten restaureren? Onze specialistische architecten staan voor u klaar. Samen met u maken wij het perfecte plan waardoor uw monumentale woning weer helemaal aansluit bij uw wensen!

Onze architecten en vaklieden hebben ruime ervaring
Onze architecten en vaklieden hebben ruime ervaring met het renoveren en eventueel herbestemmen van Rijksmonumenten en andere monumentale woningen en gebouwen. Samen met u maken zij op basis van uw wensen een schetsontwerp van de gewenste indeling en afwerking, inclusief een indicatie van de verbouwingskosten. Dit ontwerp bespreken we met u. Zodra dit naar wens is, kan het ontwerp voor het monument worden uitgewerkt zodanig dat op basis hiervan de verbouwingswerkzaamheden kunnen worden uitgevoerd.

Kiest u ons om de verbouwingswerkzaamheden aan uw monument uit te voeren, dan bieden wij u interessante kortingen op het ontwerp- en tekenwerk. Ook heeft u in dat geval niet het risico van communicatieproblemen of conflicten tussen architect en aannemer. Er is slechts een partij verantwoordelijk voor het gehele proces!

Ook behoefte aan een toekomstbestendige bouwkeuring?

Ook behoefte aan een bouwkeuring of aankoopadvies?

Wij zijn bereikbaar voor u.